Werkervaring

Dáárom STAP 3

STAP 3 is Mari van der Velden. Gedurende tientallen jaren bij zes verschillende banken gepokt en gemazeld tot financieel-economisch expert. Voorzag als controller (business, risico, proces) het Rabobank-management gevraagd en ongevraagd van advies. Zodat het tijdig kon bijsturen om  bedrijfsdoelen te realiseren.

De expertise is gestoeld op een visie: bestendig succes groeit op de balans tussen transparant management, gemotiveerde medewerkers en oog voor klantwaarde. De inspiratie ontleent STAP 3 aan het coöperatieve gedachtegoed van met name de Rabobank: smeed een keten tussen partijen.

Investeer in het verbinden van particulier initiatief, overheden, ngo’s, bedrijfsleven, onderwijs en (semi-)overheden.

Zo werk je aan een duurzame samenleving op maatschappelijk, ruimtelijk én economisch vlak.


Vrijwilligerswerk

 • SPPiLL: bestuurslid/penningmeester (vanaf 2013 - heden
  SPPiLL is een semiprofessionele vrijwilligersorganisatie in Liempde. 
  Sinds de oprichting in 2011 is de stichting flink gegroeid en loopt er een groot aantal projecten. Hiermee wil SPPiLL de leefbaarheid en de lokale economie in het dorp versterken. De samenwerking tussen ondernemers, inwoners en vereniging is hierbij het uitgangspunt. De projecten lopen uiteen van investeringen in natuur, cultuurhistorie, recreatie tot aan investeringen in de openbare ruimte .


 • Limuscene: medeoprichter/secretaris penningmeester (2008 - 2016)
  Limuscene is een kleinschalig, gratis festival in het centrum van het dorp Liempde. Sinds 2009 is er iedere eerste Pinksterdag op het Concordiaplein een tent te vinden waar allerlei muzieksoorten elkaar ontmoeten. Het doel van Limuscene is om muziekevenementen te organiseren en bands die een binding hebben met Liempde en/of Boxtel een podium te bieden


 • bestuursfuncties/taken binnen diverse lokale organisaties
  (vanaf 1994):
  Peuterspeelzaal, Jeugdnatuurwacht, Tennisvereniging De Peppelieren, Carnavalsvereniging De Ploegers, muziekgroep Noottoestand.